Steinz & Dijkstra Advocaten is het kantoor dat het juridische proces begeleidt, van het opstellen van de leenovereenkomsten tot het vestigen van de hypothecaire zekerheid bij de Franse notaris. Hieronder een korte beschrijving van het kantoor.

Wij, Steinz & Dijkstra Advocaten, zijn een gespecialiseerd kantoor in Frans recht. Al ruim twintig jaar behartigen wij de belangen van onze cliƫnten, zowel particulieren als bedrijven, op alle mogelijke juridische en fiscale vlakken in Frankrijk. Zo verrichten wij veel notariƫle diensten zoals bijvoorbeeld aan- en verkoopbegeleiding van Franse huizen, erfrecht en oprichting vennootschappen. In geval van conflict verrichten wij ook advocatendiensten zoals het voeren van procedures. Met onze jarenlange ervaring en directe contacten met notarissen en advocaten waarborgen wij uw belangen in Frankrijk vanuit Nederland. Wilt u meer over ons weten? Kijk dan op onze site www.steinz-dijkstra.nl

Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

woninginrichting-frankrijk