Laten we beginnen

Als het idee ontstaat

Om het roer om te gooien en een bedrijf te starten of over te nemen in Frakrijk is het moeilijk om te bepalen waar je moet beginnen. Er zijn meer vragen dan antwoorden.

Waar in Frankrijk wil je gaan wonen? Wat voor soort bedrijf wil je starten of overnemen? Kun je beter een bedrijf overnemen dan starten? Wat is het budget? Hoe is de fiscale en juridische wetgeving in Frankrijk? Welke diploma’s en vergunningen zijn er nodig? Wat zijn de valkuilen en hoe deze te vermijden? En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Ik welke fase u ook zit, wij kunnen u van dienst zijn om de plannen om een bedrijf te starten of over te nemen in Frankrijk concreter te maken. Van het bepalen in welke sector je actief wilt zijn, het hoeft niet altijd het toerisme te zijn, tot het opzetten van een financieringsplan voor een over te nemen bedrijf.

Met onze jarenlange ervaring en ons brede netwerk kunnen wij u goed en doelgericht adviseren over hoe een bedrijf te starten of over te nemen in Frankrijk en kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste financiering voor uw nieuwe bedrijf in Frankrijk.

 

Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search