Wij werken met een aantal vaste partners op diverse gebieden. Voor de bouw en renovatie van uw huis in het zuiden van Frankrijk is onze partner B&R France. Hieronder vindt u de presentatie.

Als bedrijf ‘Bouwen & Renoveren France’ bouwen en verbouwen wij duurzame en vernieuwende woonconcepten in Zuid-Frankrijk (individueel/particulier en op eigen grond). We bouwen en verbouwen huizen in elke stijl : de typische Provençaalse stijl, Modern-Provençaals, modern en energie-neutrale woningen. Volgens de nieuwste bouw-/ energienormen, zodat u kunt gaan wonen en recreëren in een prachtige streek met een onder architectuur gebouwde of verbouwde villa. Mooi en duurzaam wonen in een riante omgeving. Mijn naam is Lennart van der Meulen, Maître d’oeuvre, bouwcoördinator, met al 13 jaar ervaring in het bouwen en renoveren van individuele woningen . U kunt meer over ons lezen op www.brfrance.eu

 

contact-woninginrichting-frankrijk

Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search