Bedrijfsovername

Home  /  Bedrijfsovername

Bedrijfsovername

Als u uw product of dienst in Frankrijk wil verkopen kunt u uiteraard van nul of aan beginnen. U kunt een agent inschakelen voor uw product of een nieuw bedrijf oprichten. U moet dan wel alles opbouwen, wat tijd kost. Een andere optie kan zijn om een bestaand bedrijf over te nemen. Met het overnemen van een bedrijf creëert u direct een basis voor uw activiteiten. U heeft direct klanten, dus omzet en contacten met leveranciers. In Frankrijk staan bedrijven te koop in diverse sectoren, regio’s en van verschillende grootte. Er zijn diverse websites waarop bedrijven te koop worden aangeboden. Belangrijk is goed te onderzoeken wat u overneemt en wat niet. U moet uiteraard voorkomen dat er lijken uit de kast komen.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Claes Finance helpt u bij het zoeken naar potentiële overname kandidaten, het beoordelen van het bedrijf, zowel financieel als commercieel en het begeleiden bij het opstellen van de overeenkomsten en het opzetten van de financiering.

foto-ronald-website

Ronald Claes

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
M. 00-31-(0)6 52 44 60 15
info@claesfinance.com

Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search