Verhuur

Verhuurbegeleiding

Bij veel woningbezitters in Frankrijk bestaat de wens om hun (tweede) woning te verhuren in de vakantieperiode. Waarom zou u uw woning leeg laten staan in de periodes dat u daar zelf geen gebruik van maakt? Met de opbrengsten kunt u tenslotte de kosten van de woning (gedeeltelijk) dekken.

Misschien verhuurt u uw woning al maar bent u niet tevreden over hoe de verhuur loopt. U wilt het anders aanpakken maar weet niet waar te beginnen.

Samen met u kunnen wij een plan van een aanpak maken.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

Hoe- en waar vind ik mijn huurders?

Wat is een goede verhuurprijs voor mijn woning?

Hoe werkt de sleuteloverdracht?

Een borg, hoe werkt dat?

Uitleg over de werkwijze van de verhuursites en de kosten voor het adverteren

Het maken van een goede omschrijving op deze sites

Waar moet u op letten bij het maken van goede foto’s?

Advisering omtrent een ‘verhuurvriendelijke’ inrichting van uw woning en het budgetvriendelijk inkopen doen

En nog veel meer...

 

Inrichting & Re-styling

Als u een huis heeft gekocht of heeft laten bouwen in Frankrijk betekent dit vaak dat ook een (volledig) nieuwe inrichting moet worden aangeschaft. Om praktische redenen wordt de inrichting in Nederland uitgezocht. Dit kan een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. Waar vindt u wat en dat voor de beste prijs? Hoe stemt u alles op elkaar af zonder dat uw huis een toonzaal wordt? Hoe krijgt u alles vanuit Nederland naar uw huis in Frankrijk?

Bij ND France Intérieurs kunt u uw totale inrichting kopen in één dag. U wordt meegenomen naar een meubelcentrum centraal gelegen in Nederland. In dit centrum presenteren meubelfabrikanten en meubelagenten hun meubels. U vindt diverse stijlen meubels, in verschillende prijsklassen. Allemaal kwaliteitsmeubels voor scherpe prijzen.

Bij ND France Intérieurs bestelt u uw meubels en laat deze bezorgen bij een Internationaal Transport bedrijf. Nadat de zending is gecontroleerd op volledigheid en juistheid wordt samen met u een datum vastgelegd waarop alles naar uw huis in Frankrijk wordt gebracht. Indien gewenst kan ND France Intérieurs u ook interieurtips geven. Bijvoorbeeld als u het huis ook gaat verhuren of om gewoon de juiste sfeer te creëren.

Het geheim van succesvol verhuren zit in de inrichting en presentatie. De inrichting van het Franse huis mag dan ook geen sluitpost zijn. Uit de praktijk blijkt dat veel spullen her en der bij elkaar worden gescharreld en dat ook de zolder wordt leeggehaald. Als er maar wat staat wordt er in de meeste gevallen gedacht. Dit is niet nodig en kan ook anders. Een smaakvolle, gezellige en persoonlijke inrichting hoeft niet duur te zijn. Door het enorme aanbod aan vakantiewoningen in Frankrijk moet u zorgen dat uw huis eruit springt en dat het een comfortabele en sfeervolle uitstraling heeft. Wanneer een potentiële huurder zich weer achter de computert heeft verschanst en de diverse verhuursites afgaat op zoek naar een vakantiehuis heeft u maar 1 kans dat deze uw advertentiefoto aanklikt. Mensen zijn, kijk maar naar uzelf, nu eenmaal visueel ingesteld. Daarom is het zo belangrijk dat uw huis de aandacht trekt. Dit kan alleen maar door een goede presentatie te maken, goede foto’s en uiteraard te zorgen dat uw inrichting de hedendaagse toch wat verwende vakantieganger aanspreekt. Dit is de sleutel tot een succesvolle verhuur van uw huis in Frankrijk.