Overbruggingshypotheek

Home  /  Overbruggingshypotheek

Voor wie is het bestemd?

Uw huis in Nederland staat in de verkoop en u heeft al een ander huis gekocht in Frankrijk. Of andersom, uw huis in Frankrijk staat te koop en u heeft al een huis gekocht in Nederland. De hypotheek zal worden afgelost als de woning verkocht is. Zowel Nederlandse als Franse banken kunnen helaas niets voor u betekenen. Omdat de huizen niet in hetzelfde land staan weten de banken zich geen raad met deze situatie. Daarnaast is de korte overbruggingsperiode voor hen commercieel niet interessant omdat de kosten ten opzichte van de opbrengsten te hoog zijn. Wij hebben de oplossing voor u.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een bijeenkomst presenteren wij uw profiel aan diverse beleggers. Het profiel zal in eerste instantie bestaan uit een omschrijving van uw woning, uw persoonlijke en financiële situatie, het bestedingsdoel van het geld en uw toekomstplannen. In dit stadium is alles nog anoniem.

Hoe beter uw profiel, hoe meer uitleners bereid zijn om u geld te verstrekken. U kunt vervolgens kiezen met wie u in zee wenst te gaan en onder welke voorwaarden. Als er een ‘match’ is zal er een volledig dossier worden opgesteld en kan alles vervolgens formeel worden afgerond via een Franse notaris.

foto-ronald-website

Ronald Claes

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
T. 00-31-(0)73 523 06 16
M. 00-31-(0)6 52 44 60 15
info@claesfinance.com

Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search