Opeethypotheek

Home  /  Opeethypotheek

Voor wie is het bestemd?

Wellicht dat u zichzelf herkent in de volgende beschrijving?
U woont permanent of semipermanent in Frankrijk. U geniet van uw pensioen en al het moois dat Frankrijk te bieden heeft. U heeft uw woning ooit gekocht met eigen geld of met een hypotheek die geheel of zo goed als geheel is afgelost. Hoewel u een goed (pensioen)inkomen heeft zijn er wensen waarvoor extra financiële middelen nodig zijn. Bijvoorbeeld voor het kopen van een pied-à-terre in Nederland, het realiseren van aanpassingen/verbouwingen aan de woning in Frankrijk zodat u langer en comfortabeler in de woning kan blijven wonen, een nieuwe auto, schenkingen aan de kinderen of heeft u gewoon behoefte aan extra financiële ruimte om van te leven. U heeft al geïnformeerd naar de hypotheekmogelijkheden bij banken in Nederland en in Frankrijk maar deze blijken er niet te zijn.

Wat kunt u doen? Uw huis verkopen? Uw wensen uitstellen of zelfs afstellen?
Wij hebben de oplossing voor u.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een bijeenkomst presenteren wij uw profiel aan diverse beleggers. Het profiel zal in eerste instantie bestaan uit een omschrijving van uw woning, uw persoonlijke en financiële situatie, het bestedingsdoel van het geld en uw toekomstplannen. In dit stadium is alles nog anoniem.

Hoe beter uw profiel, hoe meer uitleners er bereid zijn om u geld te verstrekken. U kunt vervolgens kiezen met wie u in zee wenst te gaan en onder welke voorwaarden. Als er een ‘match’ is zal er een volledig dossier worden opgesteld en kan vervolgens alles formeel worden afgerond via een Franse notaris.

foto-ronald-website

Ronald Claes

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
T. 00-31-(0)73 523 06 16
M. 00-31-(0)6 52 44 60 15
info@claesfinance.com

Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search